Side Banner

2.499,00 DKK3.899,00 DKK

Store side bannere der passer til de store scener

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Side Banner

Med et stort side banner tilbyder vi nu hos Soundcenter en af de allerbedste løsninger, du kan få til den store scene. Vores sæt består af et stativ med et banner, der er skræddersyet til bandet med store ambitioner. Banneret kan sættes op på det medfølgende stativ på bare få minutter. Du kan købe 1 stk eller opnå ekstra rabat ved at købe 2 sæt.

Stativet er konstrueret af stærk aluminium og stål, så det kan holde til det meste på touren. Det er et teleskopstativ, så det let kan udvides fra 175 cm bred og 100 cm højt op til 300 cm bred og 240 cm højt. Her får du derfor et stativ med mange muligheder.

Stativerne leveres med et banner, der er op til 200 cm ×180 cm. Banneret er lavet af samme materiale, som bruges til scenebannere, hvilket er 205g/m2 brændhæmmende materiale – et kraftigt materiale, der giver en god refleksion af motivet på scenen.

Hele sættet kommer i en slidstærk taske, så du nemt kan transportere og opbevare både banner og stativ.

Hvis du leder efter en billigere løsning, vil vi hos Soundcenter anbefale dig vores Roll-Up stativer i stedet. De er billigere og nemmere at slå op, men de fås ikke større end 100 cm brede – nogen vil derfor måske mene, at de ikke ser særlig “dramatiske” ud til scenebrug!

Vægt 20 kg
Antal

,