Papir Festival Armbånd

99,00 DKK829,00 DKK

Festivalarmbånd i papir er en nem og billig løsning til dit event eller festival.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Papir Festivalarmbånd Med Tryk

Papir festivalarmbånd laves i Tyvek-papir, som er både vandafvisende og svære at rive af. Det gør dem perfekte til både udendørs og indendørs arrangementer. Låsen er klæbende, så der behøves hverken værktøj eller clip til at fastgøre dem på håndleddet.  Armbåndene er nummererede så de er helt unikke, dette kan forhindre snyd og uvelkomne gæster til dit event.

Vi starter produktion allerede ved 50 stk. så du også kan have et adgangsystem ved mindre arrangementer, som ser meget professionelt ud, og slipper for store omkostninger.

Der er ubegrænsede designmuligheder og valg af farver. Så om det er et helt enkelt look der ønskes, eller om det er en hyldest til alverdens farver, så kan vi lave det. Du har mulighed for at indsætte billeder og tekst på vores template, som findes her på siden, så du kan få præcis det tryk af logo og tekst du ønsker.

Størrelse: 19 mm i  bredde.

Forventet leveringstid: Maks 5 dage.

Før du bestiller:

Send dit design til info@soundcenter.dk. Du kan ved hjælp af denne Template, give os dit design. Her finder du også de instrukser du har brug for, så designet kommer til at sidde lige i skabet. Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du har brug for hjælp til dit design. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede.

Hvis du har brug for flere forskellige designs, så kontakt os endelig på mail, og vi vil lave et rigtig godt tilbud til dig.

Hvis har brug for et meget stort oplæg, vil vi også meget gerne have at du kontakter os, så vi kan lave et helt unik tilbud til dig.

Du kan også overveje om du ønsker at opgradere og få dit design som stof festivalarmbånd, du kan tjekke vores tilbud ud her.

Vægt 11 kg
Antal

, , , , , , ,