Regler & Betingelser

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Betaling

Soundcenter modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard. Når betalingen er modtaget, vil produktionen af ​​din vare begynde.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. Moms.
Soundcenter krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) -protokol. Det betyder, at uautoriserede personer ikke kan læse dit kortnummer eller andre oplysninger under transaktionen med PBS.

Levering

Soundcenter leverer levering med Post Danmark (medmindre andet er angivet). Soundcenter kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget sent eller afgørende leverancer, sender Soundcenter gratis en ny levering.
Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med PostDanmark.

garanti

Soundcenter giver 2 års garanti i købsloven, herunder materielle og materielle mangler, der er fundet ved normal brug af produktet. Garantien dækker ikke fejl, skader eller slid, der direkte eller indirekte skyldes ukorrekt brug, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Klager over mangler, der skal opdages ved den sædvanlige kontrol af produktet, skal meddeles Soundcenter inden for en rimelig frist. Artiklen kan efterfølgende returneres til udveksling eller efter aftale. kreditering. I forbindelse med klagesager returnerer Soundcenter i rimeligt omfang returomkostningerne.

Goods Tournament finder også sted på denne adresse – Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. TORSK. Retur kan også ske ved at nægte at modtage eller levere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis de fulde oplysninger er inkluderet i pakken – som f.eks. En kopi af ordrebekræftelsen, registreringsnummeret og bankkontoenummeret, for hvilket der kan laves refusion, kopi af nogen. tidligere korrespondance mv.

Klager og varer turnering

I tilfælde af fejl, mangler eller muligvis. Manglende leverancer bedes du kontakte:
ATT: Lydcenter
Simon Grástein
Vester alle 15
8000 Aarhus C

Aflysning

Ifølge loven om forbrugeraftale er vi undtaget fra at tilbyde 14 dages aflysning, når det drejer sig om tilpassede produkter som lærredudskrifter og andre produkter, hvor kunden har valgt emnet. Vi har dog valgt at tilbyde ret til annullering på lærredsbilleder, da vi kun ønsker lykkelige og tilfredse kunder!

Fortrolighedspolitik

Ingen personlige oplysninger, data og billeder, der kommer til Soundcenter, overdrages, sælges eller stilles til rådighed for tredjepart til enhver tid. Vi registrerer dine personlige oplysninger med det formål at levere varen til dig. Oplysningerne gemmes sikkert og utilgængelige og er kun synlige for Soundcenter. Vi registrerer også alternative fragtadresser, hvis du indtaster en under dit køb. Du har altid ret til indsigt i de registrerede oplysninger om dig på info @ lydcenter. Personlige oplysninger, vi har brug for, er: Navn, Adresse og E-mail

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.