Om Soundcenter

Hvem?

Soundcenters mål er at være din “one-stop” leverandør af merchandise og trykvarer til dit band eller event. Vi har tilpasset vores produkter, så uanset om du er upcoming musiker, etableret band eller eventmanager, så har vi hos Soundcenter en løsning, der passer til dit behov/p>

Hvorfor?

Mange musikere er i dag skarpe til selv at markedsføre og promovere deres musik. Dette er et must, da man som musiker i dag ofte står uden pladeselskab eller distribution. For at du som musiker kan holde fokus på musikken og promovering, vil vi hos Soundcenter gøre adgangen til merchandise og udstyr så nem og overskuelig som overhovedet muligt. Vi rådgiver og servicerer dig under hele processen.

Som musiker eller eventmanager står du ofte i en situation, hvor du selv skal tage dig af en masse praktiske ting forbundet med at være en del af branchen. I al arbejdet med det er det nemt at miste fokus fra vigtigheden i at have merchandise, trykvarer og andet promoveringsmateriale med dig rundt, når du skal møde dit publikum.

Hos Soundcenter skræddersyr vi en løsning til dig og garanterer, at du får kvalitetsprodukter til markedets bedste priser.

Soundcenter.dk er sammensat med et overskueligt udvalg af essentielle produkter og en nem betalingsgateway, der accepterer alle kreditkort.

Kvalitet

Når du samarbejder med Soundcenter skal du ikke kæmpe med at finde gode leverandører til de rigtige priser. Vi ved, at behovet for høj kvalitet til den rigtige pris er alfa og omega for alle musikere. Derfor går vi hos Soundcenter ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har et sæt minimumskrav til vores merchandise og trykvarer, som vi af erfaring ved matcher den forventning, du som musiker eller eventmanager har til de produkter, der skal promovere dig og dit band eller event.

Feedback

Da vi hele tiden arbejder på at forbedre os og tilpasse os dine behov modtager vi kritik fra dig med kyshånd.